Zwolse producer Delic start samenwerking met Hedon

De Zwolse hiphop producer Peter Blom start in samenwerking met het Hedon Productiehuis en ondersteund door de provincie Overijssel een ontwikkeltraject van één jaar. Tijdens deze samenwerking werkt Blom, onder muziekliefhebbers bekend als Delic, aan het uitbrengen van nieuw multidisciplinair werk en gaat hij weer optreden.

Rondom Delic, bekend van onder meer Opgezwolle, is het lange tijd stil geweest. Blom heeft de hele wereld over gereisd en heeft zich naast het maken van nieuwe muziek ontwikkeld als schrijver en schilder. Als multidisciplinair artiest werkt Blom binnen het thema ‘hypnose’ en bracht hij onlangs een eerste track ‘The Oasis’ uit. Deze muziek werd opgepikt door de landelijke media waaronder VPRO’s 3voor12 en bereikte in korte tijd vele duizenden views op Youtube.

Hedon Zwolle werkt in dit project samen met ervaren manager Arjo Klingens van LaLaLa Management (onder meer werkzaam voor De Staat), door wie Delic intensief begeleid zal worden. Naast het uitbrengen van een boek, album en een aantal schilderijen zullen er ook een aantal optredens gepland worden in 2018. Voor liefhebbers van het werk van Delic zal dit de eerste mogelijkheid zijn om de artiest na 11 jaar weer live op het podium te zien.