Wraak van Salland terug in 2015

De Wraak van Salland komt in 2015 terug. Vrijdag 24 april wordt een kleine editie van de succesvolle bandwedstrijd gehouden in de Leeren Lampe in Raalte. De festivals Pedro Pico Pop, Stone Rock en Stöppelhaene hebben hun medewerking weer toegezegd. Ook Salland Centraal zal als mediapartner de volledige medewerking verlenen. Een eenmalige ‘reünie’ wordt georganiseerd: één locatie, circa 8 bands: één winnaar.

Bands kunnen zich nog inschrijven voor de Wraak van Salland tot 19 maart. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of een mail te sturen naar info@dewraakvansalland.nl.

De Wraak van Salland is gestart om in regio Raalte meer live concerten te organiseren en (jong) talent een kans te geven om op te treden voor publiek. Door grote betrokkenheid van diverse sponsoren, locaties en festivals werd het initiatief in korte tijd een succesformule en won afgelopen jaar zelfs de Cultuurprijs Raalte in de categorie muziek.

In 2014 won Tricklebolt uit Lemele de Wraak van Salland. Ze hebben de afgelopen tijd onder andere deelgenomen aan het PopSport traject, een EP opgenomen en opgetreden op Stöppelhaene, Eurosonic Noorderslag en Pedro Pico Pop.

Meer informatie vind je op www.dewraakvansalland.nl.