Win met je band een plek op Dicky Woodstock Popfestival!

Dicky Woodstock is hét popfestival voor de Kop van Overijssel en viert in 2019 haar dertigste verjaardag. Sinds 2018 organiseert het festival een bandwedstrijd waarbij een primetime spot wordt geschonken aan de band die het beste uit de wedstrijd komt.

Over Dicky Woodstock Popfestival
Een machtig mooi festival, begonnen in 1989… en nu, nog steeds een feest waar ‘Genieten’ met een hoofdletter G het aller-belangriekste is.

Wat in 1989 begon met 4 bands, was 5 jaar later al gegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud… Op het programma stonden de afgelopen jaren veel bands met grote namen en nieuw talent, maar ook steeds meer andere activiteiten, zoals de familiedag en trekkertrek. Eigenlijk teveel om op te noemen…

Hoe gaat het in zijn werk?
Er word een selectie gemaakt van de aangemelde bands. De geselecteerde bands worden onderverdeeld in 3 voorrondes die op 10 februari, 3 maart en 10 maart 2019 plaatsvinden. Elke voorronde treden er 3 bands op. De winnaar van elke voorronde gaat door naar de grote finale op 24 maart 2019. Iedere ronde gaat een vakjury beslissen wie de winnaar is.  De voorrondes en de finale zijn in Cafe de Karre in Tuk. Benieuwd naar de deelnemende bands? Kom dan kieken, luusteren en geniet’n!

Aanmelden? Dat kan nog tot 31 januari 2019 via deze link.