Waylon, Lil Kleine en meer naar Deventer StadsfestivalDe derde editie van het Deventer Stadsfestival vindt dit jaar plaats in het Rijsterborgherpark in Deventer op zaterdag 21 juli 2018. Het festival kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, het brede aanbod voor jong en oud gecombineerd met lekker eten en topartiesten. Dit jaar zijn publiekstrekkers onder meer Waylon en Lil Kleine, de toevoeging van een tribute-podium en natuurlijk de vele activiteiten voor het gehele gezin. Een dag waar Deventer naar uit kijkt!

Live-programma op de mainstage
Traditiegetrouw trapt het festival af met een act voor de allerkleinsten. Op herhaling komen Woezel & Pip met een mini-theatershow, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarna komt VOF de Kunst (bekend van hits als Suzanne en Dikkertje Dap) met een speciale kindershow. Jan Terlouw Junior (de kleinzoon van..) heeft de eer om Deventer te vertegenwoordigen, waarna Hillbilly Moonshiners een bijzonder eerbetoon spelen aan grootheden Mumford & Sons. Handsome Poets warmen het publiek op voor het optreden van Waylon: na 3 uitverkochte shows in Ahoy en de vertegenwoordiging van Nederland op het Eurovisie Songfestival mogen we hem één van de meest populaire artiesten van dit moment noemen. Waylon zal optreden met volledige band: een unieke beleving! Aan de heren van Memphis Maniacs de eer de avond met vuurwerk af te sluiten: deze mash-up band staat gegarandeerd voor feest.

Nieuwe toevoeging: Coverland
De beste tribute acts vind je dit jaar op het Coverland-podium. Een nieuwe toevoeging op het Deventer Stadsfestival met dit jaar the Rolling Stones (door Stones Sessions), Creedence Clearwater Revival (door Fortunate Sons), Dire Straits (door Boom Like That!) en Doe Maar door Toe Maar. Afsluitend op dit podium een spectaculair optreden van the Dutch Queen tribute: een band alom geprezen als beste tribute band van Nederland.

Grote namen op de dance-podia
Voor de dance- en urban-liefhebber is er wederom veel aanbod. Twee grote festivaltenten bieden plaats voor duizenden festival-gangers, en die ruimte is dit jaar zeker nodig! De line-up is dit jaar sterk met onder meer Lil’ Kleine, Famke Louise, Josylvio, Dyna en Yung Felix. Daarnaast zal het concept Vunzige Deuntjes (naar eigen zeggen misschien wel het leukste feestje) zorgen voor een stevige portie R&B, hiphop en dancehall.

Tickets en meer informatie
Het Deventer Stadsfestival verkoopt tickets via deventerstadsfestival.nl en alle Primera winkels in Nederland. De earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht, reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €19,-