Vacature: Metropool zoekt Senior Marketeer – Digital Advertiser (24-32 uur)

Metropool | Poppodia van Twente is op zoek naar een social media / advertising expert.  

Word jij enthousiast van het optimaliseren van social mediastrategieën, digital advertising en het behalen van maximale resultaten? Dan is Metropool Twente op zoek naar jou!  We geven hen het woord:
 
“Wij hebben een vacature voor een ervaren specialist op het gebied van social media (Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, TikTok, en Snapchat), online advertising, CRM en websiteontwikkeling, die feilloos weet welke content op welk platform werkt en ziet waar de kansen liggen om te groeien. 

Jij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van onze online advertising campagnes, monitort de KPI’s en prestaties en optimaliseert deze waar nodig. Je kan AB-tests opmaken en de prestaties finetunen om de beste resultaten te behalen. Jij kan de Metropool website verbeteren met jouw kennis van UX, UI en SEO, je bent bekend met Google Ads en Analytics en weet je hoe je gericht SEA en CRO moet inzetten waardoor gestelde doelen ook bereikt worden. Je brede visie op online communicatie, waarbij je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw expertise, kan een brug slaan tussen reguliere marketing (ticketsales) en branding (maatschappelijke thema’s, identiteit). 

Je hebt een coördinerende rol bij de werkzaamheden rondom beeld en verspreiding en kan uitstekend budgetten en doelstellingen bewaken. Ervaring met Adobe Creative Cloud en basiskennis van HTML (en CSS) is een pré.  

Ben jij een echte aanjager, creatief en initiatiefrijk, communicatief vaardig in woord en geschrift en in het bezit van een relevant HBO/WO diploma en zie je in deze vacature de uitdaging die je energie geeft? Dan zien we graag je motivatie en cv per e-mail tegemoet (guido@metropool.nl). 

Sluitingsdatum vacature: 1 juni. Startdatum: in overleg.

Bij Metropool | Poppodia van Twente draait het allemaal om het organiseren van onvergetelijke muzikale events voor onze gasten. Als marketeer maak je deel uit van een dynamisch team dat een goede weerspiegeling is van onze kleurrijke maatschappij waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Bij ons vind je een professionele en tegelijkertijd creatieve werkomgeving, met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven. Naast goede groeimogelijkheden bieden wij ook een uitstekende pensioenopbouw en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verdere leuke bijkomstigheid van werken bij ons Poppodium is natuurlijk de gratis toegang tot onze concerten en dance events. Deze mooie functie is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. “