Vacature: Mediaraad RTV Oost zoekt verbreding

Foto: RTV Oost/Wouter de Wilde

We geven het woord aan RTV Oost:

“Wij kennen jou nog niet. En juist daarom hebben we je nodig! De Mediaraad vertegenwoordigt het publiek van RTV Oost. De mediaraad stelt jaarlijks het media-aanbodbeleid vast en controleert of RTV Oost dit ook goed uitvoert. Dat klinkt misschien statig, maar is vooral heel praktisch. Want zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis kan voelen in Overijssel door een goed aanbod van nieuws, informatie en cultuur uit de regio. Of dat nou via de website, tv, radio of onze app is.

Om het diverse publiek van Overijssel nog beter te kunnen vertegenwoordigen, zoeken we nu verbreding. Verbreding in allerlei opzichten: in achtergrond, ervaring, interesse, leeftijd, werkveld. Idealiter breng jij RTV Oost ‘iets’ dat wij nog niet kennen. Daarbij is onze wens dat je constructief bijdraagt aan onze vergaderingen en de verdere ontwikkeling van RTV Oost. Wees gerust, je krijgt voldoende tijd om daarin te groeien.

Gezien de huidige samenstelling van de Mediaraad zijn wij extra nieuwsgierig naar iemand die feeling heeft met onderwijs /jongeren, kunst en cultuur en/of MKB/zelfstandig ondernemen en afkomstig is uit Salland of de Kop van Overijssel. Maar ook als je hier niet exact aan voldoet, voel je vrij om ons te laten weten dat je interesse hebt.”

Meer weten en/of direct solliciteren? Bezoek de vacature op RTV Oost. Klik hier!