Stem op jouw favoriet voor de Festival Award Overijssel 2017!

Op zondag 15 oktober wordt tijdens de IJssel Stroomt Over de eerste editie van de Festival Award Overijssel uitgereikt. Een publieksprijs waarbij de vier kernpodia (Atak, het Burgerweeshuis, Hedon en Metropool) vanuit Poppunt Overijssel de diversiteit en het belang van een gezond popmuziek-klimaat in Overijssel willen benadrukken.

Overijssel kent honderden¬†festivals, festiviteiten, evenementen en dorpsfeesten waarbij duizenden medewerkers (vaak ook vrijwilligers) met veel enthousiasme voor werken. Naast dat het onze provincie aantrekkelijk maakt, geeft het ook nieuw talent (bands, singer-songwriters, dj’s, producers) de de kans voor publiek te spelen. Voor de eerste editie van de Festival Award Overijssel is een selectie gemaakt van 24 festivals, waarbij het publiek mag stemmen op zijn of haar favoriet. Wie kan er beter bepalen wat de leukste festivals zijn dan het publiek zelf?

Op 15 oktober zijn alle festivalorganisaties uitgenodigd voor een gezamenlijke (netwerk)borrel in poppodium Hedon Zwolle. Poppunt Overijssel hecht waarde aan het popmuziek-netwerk, en wil stimuleren dat organisaties elkaar kennen, van elkaar kunnen leren en mogelijk samen kunnen werken om gezamenlijk zorg te dragen voor een gezond en levendig popmuziek-klimaat in onze provincie.

<< BRENG HIER JE STEM UIT >>