Scott & Young naar de IJssel Stroomt Over

De komende weken maken wij alle artiesten bekend voor de IJssel Stroomt Over, wat dit jaar plaatsvindt op zondag 15 oktober in Hedon Zwolle. De IJssel Stroomt Over is een showcase voor talent, en wordt georganiseerd door Poppunt Overijssel, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Het Burgerweeshuis Deventer en Atak Enschede in samenwerking met Sena en de Provincie Overijssel.

Scott & Young neemt je mee naar een plek ver van hier. De prachtige tweestemmige muziek raakt, roert, vloeit, betovert en laat de tijd eventjes doen stilstaan. Indie folk-pop met Scandinavische invloeden en een rauw randje. Pure, eigenzinnige luisterliedjes die veel aan de verbeelding over laten. Twee stemmen die klinken als één: de chemie tussen Scott & Young is onmiskenbaar.

Debuut EP ‘Floating’ is in november 2016 in een uitverkocht Hedon Zwolle gepresenteerd. Floating is het eerste, zes nummer tellende, wapenfeit van een succesvolle crowdfunding campagne en opnamesessie in de Mailmen studio.

‘What I Am Looking For’ is de eerste officiële single van het duo. De bijbehorende videoclip is geheel in de Scandinavische stijl opgenomen in de prachtige ongerepte natuur van IJsland. 2017 is een goed jaar om kennis te maken met Scott & Young!