Schrijf je nu in voor Songcamp 2022!

Songcamp 2022

Wil jij onder begeleiding van landelijke muziekprofessionals werken aan de plannen rondom jouw act? Meld je dan aan voor Songcamp 2022! In de periode tussen september en december ga je intensief aan de slag met je eigen act, professionals én andere muzikanten om jouw creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Dit kunnen vragen zijn rondom de zakelijke kant zoals marketing, concepting en financiën. Uiteindelijk werk je met Songcamp toe naar een aantal livedagen waarin we in de oefenruimtes bezig gaan met je performance. 

Heb jij dus plannen, maar wil je die graag samen met anderen uitwerken? Meld je dan aan!

Aanmelden voor Songcamp 2022 kan tot en met maandag 29 augustus.

Songcamp werkt als volgt: in september volg je, samen met alle andere geselecteerden een traject van drie masterclasses, en een 1-op-1 sessie met één van die coaches. Daarna lever je een uitgewerkt plan in bij Poppunt Overijssel. Zij gaan kijken of jouw plannen verder uitgewerkt gaan worden tijdens de livedagen. De eerste livedag vindt plaats in oktober, en er is een terugkomdag in november. 

  • De online masterclasses vinden online plaats op 13, 22 en 27 september om 19:30 uur. Het vervolgtraject duurt tot en met december 2022.

Songcampdag 2021 in Metropool

Voor een impressie van Songcamp in 2018 bekijk je onderstaande video’s. Met o.a. Vera Bon, Black Monsoon en NO WOW.