Sabine Uitslag en Hans Eppink in bestuur Metropool

metropool-komende-shows
Foto: toekomstige shows in het programma van Metropool

Sabine Uitslag en Hans Eppink in bestuur Metropool Sabine Uitslag en Hans Eppink treden met ingang van 1 januari 2017 toe tot het bestuur van Poppodium Metropool in Hengelo.

Sabine Uitslag is oud-Tweede Kamerlid en werkt thans als strategisch adviseur. Daarnaast is ze bestuurder bij een aantal organisaties in de zorgsector. Hans Eppink is fiscalist en directielid/partner bij Kroese Wevers. Beiden zijn ook muzikant en gepassioneerde muziekliefhebbers.

“We zijn verheugd dat ze toetreden tot het bestuur en passen beiden uitstekend in het profiel waar we naar op zoek waren”, aldus Bert Otten, voorzitter van het bestuur van Metropool.

Hiermee wordt niet alleen een bestaande vacature ingevuld, maar ook de vacature die ontstaat naar aanleiding van het einde van de zittingstermijn van Rogier Bennink. Hij zal begin 2017 afscheid nemen van het bestuur. Metropool kan net als in 2015 terugkijken op een succesvol jaar, dat met een positief financieel resultaat zal worden afgesloten. Metropool verwelkomde dit jaar al meer dan 60.000 bezoekers tijdens haar concerten en festivals.

2017 zal in het teken staan van innovaties. Zowel op het gebied van Talentontwikkeling en Cultuureducatie als technische innovaties, die een bezoek aan Metropool nog aangenamer maken. Voor het komende voorjaar heeft Metropool een sterk programma met een flink aantal uitverkochte concerten in de agenda staan. Daarnaast staan er ook interessante, voor het grote publiek minder bekende bands op het programma en is er veel ruimte voor nieuw talent.

In 2017 zal tevens verder vorm worden gegeven aan de samenwerking tussen Metropool en Atak, Metropool zal haar kwaliteiten op het gebied van programmering en marketing toepassen om de programmering van Atak te versterken.

Website Metropool Hengelo