Robin Scherpen en D A R K D A Y S ontvangen Hedon Beurs

Per 1 februari ontvangen Robin Scherpen en D A R K D A Y S vanuit Hedon een beurs en zullen ze intensieve ondersteuning krijgen vanuit Hedon Productiehuis. “Middels de Hedon Beurs proberen we talentvolle acts net dat extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top.” aldus Hedon programmeur Erik Delobel.

Robin Scherpen is een gitarist, singer-songwriter en schrijver die zich toegewijd heeft aan het samensmelten van klassiek gitaar en het ambacht van het liedjes schrijven. Hij haalde zijn master klassieke gitaar aan het ArteZ conservatorium. Robin Scherpen speelde jarenlang als vaste gitarist bij Herman van Veen in binnen- en buitenland. “Ik hoop met de beurs steun te krijgen om me verder te ontwikkelen en een goed marketingplan te kunnen opzetten. Aangezien mijn muziek een mix is van vele invloeden kan ik de kennis en het netwerk van Hedon goed gebruiken.” aldus de talentvolle muzikant.

https://www.youtube.com/watch?v=ho0NEV2hCzg

D A R K D A Y S  start het traject met een vliegende start en vol energie: in maart komt de eerste single van de band uit en tevens maken ze binnenkort de eerste optredens van het komende festivalseizoen bekend. Hun combinatie van duistere elektronica, vlijmscherpe sound design en etherische vocalen is zowel aangrijpend als betoverend. Met de Hedon Beurs kan de band blijven investeren in de groei van deze talentvolle act. Enkele jaren geleden is Hedon gestart met het toekennen van de Hedon Beurs. Eerdere acts die een Hedon Beurs ontvingen zijn o.a. Paceshifters, The Cool Quest en Scott & Young. Momenteel zitten ook Ruud Fieten en Micah & Julia in het Hedon Beurs traject.

Ruud fieten was in 2019 te zien op de Overijsselse Ambassade en Micah & Julia stonden dit jaar in de Smooth Brothers in Groningen tijdens de Overijsselse Ambassade.