Iedere week verzamelt Poppunt Overijssel de nieuwste muziek uit de provincie in de Spotifylijst New Music Overijssel. Deze playlist wordt sinds 2021 ook wekelijks gebruikt als input tijdens ‘Goeiemiddag Overijssel’ op Oost. In dat item licht Poppunt Overijssel drie nieuwe releases uit, en daarvan wordt er één in het geheel gedraaid. Op die manier zijn er al meerdere tracks in de vaste roulatie gekomen van de regionale zender. Ook wordt de playlist goed in de gaten gehouden door diverse programmeurs van de Overijsselse podia en festivals. 

Aanmelden
Poppunt Overijssel zoekt wekelijks naar de nieuwste muziek uit de provincie. Daarnaast kunnen Overijsselse acts ook hun eigen nummer aanmelden. Staat jouw release niet in de lijst of wil je ons op de hoogte stellen van een geplande release? Doe dat dan via onderstaande button.

Voorwaarden
New Music Overijssel heeft een aantal criteria waar je track aan moet voldoen. Zo moet je act Overijssel als thuisbasis hebben en kan de release niet meer dan drie maanden oud zijn. Ben je benieuwd naar de andere voorwaarden? Klik dan op de button.