Programma Booster festival compleet

Met nog een paar weken te gaan tot Booster 2019 maakt het festival de complete line-up bekend. Een programma vol met hét nieuwe talent van Oost-Nederland op gebied van popmuziek.

Booster Festival: Muzikantendag + Conferentie + Showcasefestival in één, op zaterdag 6 april.

Zo’n 30 Talentenscouts (professionals uit de top van Nederlandse Popmuziek) staan overdag klaar om honderden artiesten te voorzien van feedback op hun nieuwste werken. Het Conferentieprogramma telt 13 panels met thema’s als: Financiën in combinatie met touren, Festivalprogrammeurs en Talentontwikkeling. De dag wordt geopend met een Keynote van de Soedanese Mo Ali die om muzikale/politieke redenen asiel heeft aangevraagd in Nederland.

Het Showcasefestival ’s avonds telt een recordaantal van 54 optredens in de Enschedese binnenstad. Dit onderdeel van Booster is gratis toegankelijk voor iedereen. De ultieme kans voor om het talent, wat over een paar jaar op de grote festivals staat, live te zien! Dit jaar kent het festival een boeiende mix van Indie-pop tot Hiphop en van Rock tot Elektronische muziek. Met dit jaar onder andere A Mili, Faico, De Alliantie, Bas Amro en Pjotr.

Tijdens Booster Festival wordt tevens de ‘Overijsselse Popprijs’ uitgereikt, gezamenlijk met de prijzen voor ‘Beste Popfotograaf’ en ‘Pop-Promotie-Prijs’.

Booster is hét festival voor talent uit Oost – Nederland. Op eerdere edities speelden onder andere: Jeangu Macrooy, RUV, PAUW en The Grand East.

Voor meer informatie en de volledige line-up: www.boosterfestival.nl