Primaat & Chris Egbers nieuwe Metro’s Finest talenten

Met gepaste trots presenteert Metropool vandaag de twee deelnemers aan het vernieuwde Metro’s Finest traject: Primaat en Chris Egbers!

Metro’s Finest is een traject van een jaar waarin Metropool haar volledige professionele netwerk in dienst stelt van deze twee acts. We ondersteunen deze artiesten nadrukkelijk bij het verwezenlijken van hun ambities en plannen. De selectie vindt plaats op basis van talent, potentie, ervaring en artistiek inhoudelijke urgentie.

Zowel de band Primaat als singer-songwriter Chris Egbers barsten van de ideeën en ambitie en Poppodium Metropool kijkt ernaar uit om het komende jaar hard met ze aan de slag te gaan. 

Primaat

De 8-koppige band Primaat brengt urban jungle muziek en is ontstaan als eerste band vanuit de muzikanten community rondom Colored Monkeys. Opgericht tijdens de lockdown door muzikanten die niet stil konden zitten hebben ze er inmiddels al een paar shows opzitten.  Opzwepend, hard en beestachtig lekker!

Chris Metro

Chris Egbers

Chris Egbers maakt onthaastende indiepop-songs: liedjes met een kop en een staart, waarin ruimte is om te verdwalen. Geïnspireerd door acts als Bertolf, the War On Drugs en John Mayer maakt Chris muziek die zowel sfeervol als toegankelijk is en die wordt gekenmerkt door zijn stem. Achter de metaforische teksten ligt een dieper verhaal dat versterkt wordt door zijn band.