Poppunt tipt deze vier panels op Booster 2021

Tijdens de conferentie van Booster check je workshops, masterclasses en doe je als act mee aan de feedbacksessies. Er wordt een divers en breed programma aan panels aangeboden. Wij tippen er alvast enkele over talentonwikkeling in de praktijk en gas geven als vrouwelijke producer. Kijk je mee?

Talentontwikkelaars aan het woord: Wie doet wat? Wat heb je er aan?

Manu van Kersbergen gaat in gesprek met Harold de Boer (Poppunt Overijssel), Luuk Schmidt van Metropool, Kristel Nijs van Burgerweeshuis en Mano Scherpbier van Hedon over talentontwikkeling in Overijssel. Hoe ziet de samenwerking tussen de partijen er uit en waar liggen de krachten van de verschillende partijen? 

Welke paden zijn er voor hiphop talent uit Oost Nederland? (De Nieuwe Notie)

Welke wegen naar succes kent Oost-Nederland voor hiphop? Een panelgesprek waarin de vorige notie met De Nieuwe Notie in gesprek gaat over wat de kansen en obstakels zijn om te klimmen tot nationaal niveau. 

Talentontwikkeling in praktijk 

Wat heb je als muzikant aan de samenwerking tussen de poppodia en Poppunt Overijssel? Een gesprek tussen Babs, Ilse de Vries van The Cool Quest en Bastian Benjamin over de verschillende talentontwikklingstrajecten die zij hebben doorlopen. Met hosts Harold de Boer en Manu van Karsbergen. 

Hoe geef je als vrouwelijke producer gas? (Nieuwe Electronische Waar). 

Het beeld dat we hebben van een producer is al decennia dat van een man. Door een gebrek aan rolmodellen zien meisjes zichzelf niet terug als ze kijken naar wie werkzaam is achter de schermen van de muziekindustrie.

Een gesprek met producer Phuong Boi Nguyen en DJ/creatief producer Vanity Roxane van o.a. the FemDem. Ook schuift Mauke Rodermond van Open Source Radio aan. Het gesprek wordt gehost door Eva van Manen van Rosetta Beats.