Poppunt Overijssel en Hedon aanwezig op No Man’s Land 2018

No Man’s Land is een jaarlijkse muziekconferentie. De komende editie vindt plaats op donderdag 29 november 2018 in TivoliVredenburg en het programma bestaat uit een expertmeeting en muzikantenmarkt. Het biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen.

Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In vijf verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. De muzikantenmarkt voorziet de nieuwe generatie makers en muziekprofessionals van nieuwe kennis en praktische tips door middel van een demospreekuur, panelgesprekken, flitscolleges, inspiratiesessies en speeddates met muziekprofessionals. Ook spelen tijdens No Man’s Land een aantal acts afkomstig uit het talentontwikkelingsprogramma MASTER van De Coöperatie.

Zowel Poppunt Overijssel en Hedon Zwolle zijn aanwezig in het panel ‘Poppodia & Talentontwikkeling’:

Het is van belang dat creatieven zich thuis voelen in Utrecht, dat ze hier willen werken en zich ontwikkelen. Zij dragen immers bij aan de vernieuwing en creatieve reuring in de stad. Op wat voor manier dragen de poppodia hier aan bij? Wat is hun rol in de ontwikkeling van de maker, welke resultaten worden geboekt met behulp van de talentontwikkelingseuro en hoe doen andere steden dit? TivoliVredenburg en Hedon gaan in gesprek met podia en makers om behoeftes in kaart te brengen en kansen voor de toekomst te verkennen.

Partner: TivoliVredenburg & Hedon
Host: Léon van Geest
Panelleden: Hanno Tomassen (TivoliVredenburg), Erik Delobel (Hedon), Harold de Boer (Poppunt Overijssel), Johanneke Obdeijn (Melkweg), Rocco Hueting (De Staat)
Interessant voor: makers, poppodia, productiehuizen, broedplaatsen, beleidsmakers

Meer weten? Check de website van de Coöperatie.