Popcast Overijssel met The Cool Quest

Poppunt Overijssel coördinator Harold de Boer & co-host Pim Kokkeler (Booster Festival) nemen deze zomer op locatie een POPcast op met toffe initiatieven uit de regio met in deze uitzending live vanuit Gerrits Tuin in Zwolle.

In aflevering twee van dit seizoen spreken we met de organisatie achter Gerrits Tuin en interviewen we leden van The Cool Quest die er die avond voor twee shows op het buitenpodium van Hedon Zwolle optreden. De hele POPcast is te luisteren via Spotify.

https://open.spotify.com/episode/0BtLs9MUeqcmkTmIhmGl6U?si=dZLXLBlDQ0u71ociww3XGw

Gerrits Tuin
Vanaf donderdag 27 augustus tot zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks organiseren. De optredens zullen plaatsvinden in Gerrits Tuin: een broeikas voor innovatievelingen en sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen. Hedon presenteert Gerrits Tuin heeft een uitgebreid programma geschikt voor alle leeftijden die bestaat uit concerten, theater en een kinderprogramma. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kan je ook overdag terecht in Gerrits Tuin. Het terrein is ingericht volledig conform de RIVM richtlijnen en zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt.

POPcast Overijssel
In 2020 nemen Pim en Harold het heft in eigen handen en gaan ze op pad langs de Overijssele podia om talentvolle Overijsselse artiesten te interviewen. De eerste episode staat nu online en is te beluisteren via Spotify. Met Boogie Monster uit Deventer en Micah & Julia uit Zwolle. Vanuit Metropool, Hengelo.