Pop Promotie Prijs genomineerden bekend

De drie genomineerden voor de Pop Promotie Prijs, die 10 april zal worden uitgereikt op het Booster (online) festival, zijn bekend! Band Tricklebolt, Pim Kokkeler van het Booster Festival en Music Agency IGNITE! zijn genomineerd voor een bijzondere bijdrage aan het Overijsselse popklimaat. Vorig jaar won collectief Colored Monkeys de Pop Promotie Prijs.

IGNITE! Music Agency
In de afgelopen jaren heeft Ignite Music Agency zich bewezen als waardevolle partij in de Overijsselse popmuziek. Met een groot oog voor talent en talloze Overijsselse acts in het roster vervullen zijn zij van grote betekenis voor vele talentvolle artiesten. 

Pim Kokkeler
Het organiseren van Booster Festival in de afgelopen jaren vroeg om een zeer flexibele houding en stevige aansturing. Pim wordt geroemd om zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en inzet voor het festival wat dit jaar voor de tweede keer noodgewongen online plaats moet vinden. Onder bezielende leiding van Pim groeide het festival uit tot een toonaangevend showcasefestival in oost-Nederland.


Tricklebolt
Tricklebolt is misschien wel de meest ondernemende band van het afgelopen jaar te noemen. Met talloze unieke initiatieven, zoals de allereerste drive-in show in het loadingdock van Hedon, een terrastour in de zomer en als kers op de taart de opnames van ’s werelds eerste drive-in livealbum. Tricklebolt toont aan dat je met enthousiasme en gedrevenheid bergen kan verzetten en kan daarmee met recht een voorbeeld voor andere bands genoemd worden.