Paul Sinha genomineerd voor Popprijs Overijssel

Paul SinhaOp zaterdag 1 april wordt tijdens het Booster festival de POPPRIJS OVERIJSSEL uitgereikt. Wij stellen alle genomineerden deze week aan je voor:

Paul Sinha’s jaar leek 2016 te zijn: Tekenen bij Top Notch, honderdduizenden views en streams op Youtube en Spotify, muziekschrijven in Parijs, eigen beats produceren.. En toen kwam 2017: De aftrap voor Paul Sinha was zijn show op Noorderslag, aangekondigd door Giel Beelen als het nieuwe talent op het gebied van pop en urban. Paul Sinha doet alles zelf,schrijft zijn eigen teksten en produceert zijn eigen beats tot heerlijke catchytracks. Je merkt dat hij uit de hiphop komt en is er niet vies van om zijnroots live te laten horen. Paul Sinha komt uit de talentenschuur van het Burgerweeshuis, waar hij eerder al de show stal met zijn compagnon als Vans& Purp en menig hiphop-battle won. Inmiddels duikt hij de studio in met o.a. Anouk en is hij hard bezig zijn album af te maken om in 2017 tereleasen.

Burgerweeshuis nomineert Paul Sinha

➜ Nadat alle genomineerden (7 stuks in totaal) zijn voorgesteld is er een online stemronde. Deze stemmen wegen mee in het uiteindelijk juryrapport.