Paceshifters op tour langs Nederlandse campings

Alle festivals en evenementen zijn deze zomer afgelast. Een zomer lang niet optreden, dat gaat er bij de Paceshifters niet in. Daarom komen de jongens met een nieuw concept. Als het publiek niet naar shows kan komen dan komt de band naar het publiek! Op één van de zomerse locaties ooit, namelijk de camping!

De band is van plan om begin augustus een a twee weken op tour te gaan. In de periode waarin heel Nederland vakantie heeft. Een aantal campings hebben ze al op het oog en hebben al toegezegd, maar er is altijd ruimte voor meer. De band vraagt voor een campingshow een kleine gage en een overnachtingsplek.

En als er voldoende interesse is, kan Paceshifters op elke camping drie shows op een dag doen. Dan speel je al gauw voor 300 man per dag, oftewel 2100 man in een week. En dan is een kneuterige kampvuurvibe-camping-tour opeens een prima compensatie voor alle shows waar corona roet in het eten heeft gegooid. ‘Maar we hoeven er geen geld op te verdienen, we willen vooral het tourgevoel doen herleven dat we zo ontzettend hebben gemist.’