Overijssels talent op Eurosonic Noorderslag

In januari stromen duizenden muziekliefhebbers uit heel Europa naar Groningen om de meest veelbelovende acts van het moment te zien optreden. Ook Overijssel is dit jaar vertegenwoordigd, zojuist heeft de festivalorganisatie bekend gemaakt dat NNENN, Rosalie Meijer en Karel J. Schepers namens Poppunt Overijssel op donderdag 14 januari 2016 een plek krijgen in het veelbelovende muziekprogramma.

NNENN
NNENN (spreek uit als ‘en, en, en en’) bestaat uit producer en sounddesigner Tonny Nobel en singer-songwriter Johanneke ter Stege uit Deventer. Na een spontane studiosessie raken ze overdonderd van elkaars muziek en van elkaar. Vanaf dat moment gaat het broeien en krijgt hun ontdekkingstocht in de muziek vorm. NNENN is een productie van Productiehuis Oost-Nederland.

Rosalie Meijer
Rosalie is een singer-songwriter uit Raalte met een echte popsound. Vrolijke uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige liedjes met een boodschap. Afgelopen jaar deed ze mee aan Popsport Overijssel waarna ze als winnaar doorstoomde naar het landelijke traject. Op dit moment zit Rosalie op de ArtEZ popacademie in Enschede.

Karel J. Schepers
Als 21 jarige Zwollenaar heeft hij ontzettend veel inspiratie voor het schrijven van liedjes. In zijn muziek hoor je Karel met zijn band die je mee neemt in zijn muzikale wereld door eerlijk geschreven nummers. Hiermee geeft hij een zonnige kijk op zijn beleving van het leven. Op dit moment is Karel J. Schepers bezig met het uitbrengen van hun tweede EP waarbij ze ondersteuning krijgen vanuit Hedon Zwolle.