Overijssels Ambassade 2022 gelanceert

Poppunt Overijssel lanceert negen veelbelovende talenten op de Overijsselse Ambassade

Poppunt Overijssel presenteert dit jaar in samenwerking met de drie Overijsselse kernpodia De Overijsselse Ambassade 2022! Dit jaar schitteren negen ambassadeurs in hun eigen livesessie. Deze livesessies zullen de komende weken uitgelicht worden via Poppunt Overijssel. De ontwikkeling van deze ambassadeurs zal het komende jaar de rode draad vormen in de zichtbaarheid van Poppunt Overijssel. Vanaf 24 februari zullen de sessies gelanceerd worden op poppuntoverijssel.nl. 

Negen ambassadeurs 
Bella Luna, Chris Egbers, Frodeau & Milan, Joey’s Midnight Club, Kwaboi, Oh Whale, Hiigo, Cloudsurfers en Primaat krijgen dit jaar een talentontwikkelbeurs toegewezen bij een van de kernpodia: Hedon Zwolle, Metropool Twente of Burgerweeshuis Deventer. Deze veelbelovende acts krijgen als beursact een jaar lang de mogelijkheid om van de middelen, de kennis en het netwerk gebruik te maken om zo dat extra steuntje in de rug te krijgen om door te kunnen groeien naar de landelijke top. Op de Overijsselse Ambassade vind je het beste wat de provincie te bieden heeft!

Online Showcase
Normaal gesproken vindt de Overijsselse Ambassade plaatst tijdens het internationale showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Groningen in het begin van het jaar. Poppunt Overijssel koos ervoor om de Overijsselse Ambassade dit jaar online te publiceren en zo de veelbelovende negen acts toch nog te kunnen presenteren, een mooie kick-off van het evenementenseizoen na de pandemie. Deze negen ambassadeurs zullen het komende jaar de rode draad vormen in de zichtbaarheid van talentontwikkeling in Overijssel gezien door de ogen van Poppunt Overijssel en de drie kernpodia.

De Overijsselse Ambassade is een samenwerking met de drie Overijsselse kernpodia: Hedon Zwolle, Metropool Twente en Burgerweeshuis Deventer.