Nieuwe editie Songcamp

Dit jaar vindt alweer voor de vierde keer Songcamp plaats. Songcamp is een samenwerking tussen Hedon, het Burgerweeshuis, Metropool en Atak waarbij verschillende talentontwikkelingsprojecten bij elkaar komen. Het weekend vindt plaats van 15 december tot en met 17 december in Metropool.
Er worden vier bands afgevaardigd: Scott & Young (Hedon), The Koalaz (Burgerweeshuis), Shock The Devil (Metropool) en Interflow (Atak).

Vier bands worden een weekend lang bedolven onder goedbedoelde adviezen, ongevraagde tips en messcherpe feedback. Er staat een klein leger van doorgewinterde professionals klaar om het jonge doch zeer talentvolle gespuis van nuttige en levensreddende info te voorzien. Door workshops, coaching opdrachten en seminars worden zij voorbereid op een professionele carrière in de muziekwereld. Het programma heeft eigenlijk alle aspecten van het ‘band zijn’. Workshops/coaching op muzikaal vlak, maar ook gesprekken met marketeers en bookers passeren de revue.

Op 15 december kun je kennis maken met de afgevaardigden. Vanaf 19:45 uur ben je welkom in Metropool, waar alle bands live zullen spelen, als aftrap van het  Songcamp weekend.
Nieuwsgierig wat er verder staat te gebeuren? Volg dan Poppunt Overijssel op Facebook, hier wordt regelmatig een livestream geopend, zodat je kunt zien wat er zoals gaande is in dit weekend.