Nieuwe deelnemers PopSport Overijssel 2015

Voor het nieuwe PopSport Overijssel traject zijn er weer nieuwe namen bevestigd.

The Muncks omschrijven zichzelf als een funky band met rock- en jazzelementen. De band speelt in een formatie met vier leden. Ritske van der Heide als frontman en bespeelt de hammond, Melvin van Weert is de gitarist, Ilias Kerkeni bespeelt de bas en Dirck Kroes is de drummer.  De heren die klein moeten beginnen, maar vol zitten met grote idealen hebben in 2014 een tweetal wedstrijden gewonnen. Namelijk “Burger Band Clash” en “Salland’s got Talent.” Via PopSport willen zij vooral consequent worden in hun optredens en samen met hun coach willen zij het maximale uit zichzelf halen.

Ook Crazy Daze gaat meedoen aan het PopSport 2015 traject. Crazy Daze is een Zwolse band bestaande uit zes leden. Ze spelen al anderhalf jaar samen en treden al regelmatig op. De band heeft in 2014 de voorronde van Stairway to Hedon gewonnen. Helaas konden zij niet bij de finale aanwezig zijn.

De bandleden zitten allemaal op het conservatorium en worden dus al veel getraind in hun eigen specialisme. Zo bespeelt Kasper Rietkerk de saxofoon, Hugo Hinkel de drums, Jelmer van de Berg de toetsen, Chiel van Rijn de bas en is Lieke Radstaak de zangeres. De band speelt over het algemeen zelfgeschreven nummers gericht op R&B, Soul en dit allebei met popinvloeden. Via PopSport zouden zij dus ook graag hun naamsbekendheid groter maken en zoveel mogelijk optreden.

Wij wensen beide bands veel succes de komende periode bij PopSport Overijssel!