Nathan Reinds, Maron Stills & Ferdy Damman genomineerd voor Pop Fotografen Prijs 2019

De jury is er uit: de drie beste popfotografen van Overijssel zijn Nathan Reinds, Maaike Ronhaar & Ferdy Damman. Na een intensieve selectieprocedure hebben Tom Roelofs, Bart Heemskerk & Ben Houdijkdeze fotografen als beste beoordeeld.
Tijdens de Uitreiking Popprijs Overijssel op 6 april 2019 in de Grote Kerk te Enschede zal de winnaar bekend gemaakt worden. Tickets voor de uitreiking + netwerkdiner zijn te koop via de website van Booster Festival.

De Genomineerden

Nathan Reinds
De fotografie van Nathan wordt door de jury geroemd om de interessante composities en een goed gevoel voor actie. Ook het online voorkomen van Nathan wordt als positief ervaren, de website is aantrekkelijk en op social media is Nathan nadrukkelijk aanwezig.

Nathan Reinds

Maron Stills
De jury van de Pop Fotografen Prijs is onder de indruk van Maaike’s eigen stijl. Ook haar composities en POV worden goed beoordeeld. De diversiteit in haar portfolio geeft een goed beeld van waartoe Maaike in staat is.

Maron Stills

Ferdy Damman
Het werk van Ferdy wordt als hoogwaardig ervaren, vooral de close-ups zijn sterk en de afwerking is goed uitgewerkt. Ook de POV’s en invalshoeken worden als positief beoordeeld.

Ferdy Damman