Minka opent de zomer met debuutsingle

‘Juist nu moet de zomer gevierd worden,’ vindt MINKA en dat doet ze met haar debuutsingle ‘Zomertijd’. Tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock en roll vibe. Een aanstekelijk liedje dat je niet meer uit je hoofd krijgt. ‘Zomertijd’ is vanaf 12 juni te beluisteren via alle streamingdiensten. Bijbehorende geanimeerde clip komt 19 juni uit, precies op tijd voor de zomer.

Shotje geluk
Er stond al een mooi rijtje festivals op het programma voor deze zomer, maar die gaan helaas niet door dit jaar. MINKA: ‘Nu we met z’n allen voorzichtig weer naar buiten mogen en de terrassen weer open zijn, hebben we meer dan ooit een mooie zomer verdiend! Met ‘Zomertijd’ heb ik een oneindige zomerdag in één liedje gevat. Ik wil mensen een shotje

geluk geven. Met de boodschap: Werk iets minder, lach iets harder, leef nu! Alles komt goed.’

Album
Vanaf 1 juli hoopt ze weer wat shows te mogen doen en ze is geselecteerd voor de Popronde die in september van start gaat. Samen met haar vaste producer Timon Massop en productiehuis De Nieuwe Oost werkt ze aan haar debuutalbum dat eind van dit jaar verschijnt.