Metropool organiseert reünie ter ere van 31-jarig bestaan

Metropool viert een feestje op 14 september en iedereen die als medewerker, stagiair, bestuur, zzp of vrijwilliger heeft gewerkt bij Metropool is van harte uitgenodigd op onze reünie! Meld je aan via de link onder aan deze pagina.

Het is 18 maart 1988 en Stichting Holding Cultuur & Activiteiten Centrum Hengelo wordt officieel geopend. Het centrum heeft vele functies waaronder dat van muziekpodium. De naam van dat tentje? Metropool. En nu na jaren van groei, bloei en vallen en opstaan zijn we er nog steeds en dat allemaal mede dankzij ons publiek, maar ook zeker door al die vrijwilligers en medewerkers.

Na 31 jaar is het dus  hoog tijd om eens bij te kletsen met al die mensen die in de periode 1988-nu de revue hebben gepasseerd als stencilaar, posterdistributeur, biertapper, frisschenker, deurpost, sluitpost, directeur, roerganger,  stukjesschrijver, bandjesboeker, knoppendraaier, kabelsleper, knipperman- of vrouw, bedrijfsleider, bedrijfslijer, manusje van alles, doorbitch, kassadame, posterontwerper, kaartjesknipper, pollepelzwaaier,  vermogensbeheerder, backstagemanager of dat ene gezelligheidsdier die nooit iets deed maar wel heel goed in de groep lag. Tijd voor feest dus!

Op zaterdag 14 september houden we een grootse Metro Reünie.

Van 16:00 uur tot 19:00 uur ben je van harte welkom  voor een hapje en een drankje en muzikale gezelligheid, tenminste als je hier de handjes hebt laten wapperen op de één of andere manier.

Dus, heb je in het verleden gewerkt bij Metropool als medewerker, stagiair, bestuur, zzp of vrijwilliger? Meld je dan aan via reunie@metropool.nl. Dit kan tot 1 september.

Guus Blenke’s documentaire “Metropool: 30 jaar herrie in de tent” gaat tijdens de reünie in première. Hier alvast een voorproefje.