Meld je nu aan voor de Burger Beurs van 2023!

BURGER BEURS
Vanaf 2010 ondersteunt het Burgerweeshuis elk jaar een drietal muzikale acts en sinds 2015 is de Burger Beurs in het leven geroepen. Met deze beurs geeft het podium opkomende artiesten een boost aan hun carrière. Een jaar lang kunnen deze muzikale acts gebruik maken van de middelen, de kennis en het netwerk van het Burgerweeshuis, plus een budget om producties en zichzelf te ontwikkelen.
Het Burgerweeshuis investeert graag in jong talent, omdat het heel direct resultaat voor het muziekklimaat in de stad en de provincie heeft.

In 2022 bestaat de selectie uit de alternatieve rockband Oh Whale, soul singer-songwriter Bella Luna en hiphop artiest Kwaboi.

INSCHRIJVING 2023
Voor 2023 zijn we weer op zoek naar nieuwe artiesten voor in de Burger Beurs! De eerste band voor 2023, Wildman, is al bevestigd! Maar niet getreurd, er zijn nog twee plekjes te vergeven! Wil jij je muzikale carrière een boost geven? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier! De inschrijving is geopend van 24 oktober tot 21 november.

Meer weten over de Burger Beurs en kijken of je in aanmerking komt voor de Burger Beurs? Burgerweeshuis Deventer is altijd op zoek naar nieuw talent uit de regio! Neem contact op met Kristel Nijs.

BURGER BEURS ACTS IN VOORGAANDE JAREN:
2022: Kwaboi, Oh Whale en Bella Luna
2021: Babs, Jammy, Jimmy Diamond en Marth
2020: NOPP, STEF en Bastian Benjamin
2019: Vera Bon, Boogie Monster en Pjotr
2018: Fusus, Anuka, Blue Marble
2017: Snelle, Mango Zabba, Robin Yerah
2016: LUNE, Migisi, Pyrodox, Roots Rising
2015: Tricklebolt, The Hidden Agenda, Vans ‘n Purp
2014: Rob Dekay, Sluwe Vos, Waldorf
2013: Lise Low, WilhelmFreddie
2012: Are You A Lion, Phunxz, The Shelters
2011: De Nieuwe Stempel, Grown Cold, Sideditch
2010: Lick, Paceshifters, The Pilots


Meer inschrijfkansen

Het najaar is dé periode waarin je jouw act kunt aanmelden voor diverse festivals, wedstrijden en talentontwikkeling programma’s. Om je wegwijs te maken in het aanbod heeft Poppunt Overijssel alle uiteenlopende kansen en hun deadlines voor je op een rij gezet. Kijk hier of er iets voor je tussen zit!