Mango Zabba eerste bevestiging DIJSO

Op zondag 18 december wordt de IJssel Stroomt Over georganiseerd in Metropool Hengelo. In totaal 10 bands zullen optreden, de eerste act die we bekend maken is: Mango Zabba!
versieiason-1948_2

Mango Zabba is een 4-mans space rockband. Ge├»nspireerd door bands als Tame Impala, King Gizzard & The Lizard Wizard en The Doors brengt de band een explosieve mix van rock, psychedelica en blues. Met dikke riffs, rauwe melodische zangpartijen en spacey gitaarsolo’s van de virtuoze frontman.

De band is nog maar een jaar bezig, maar heeft al veel optredens op zijn naam in bekende Nederlandse poppodia en op verschillende festivals. O.a. Het Burgerweeshuis, Metropool Hengelo, Sugarfactory Amsterdam, Uitmarkt en Magneet Festival Amsterdam. Daarbuiten is er ook een tour gedaan langs de kust van Frankrijk afgelopen zomer en zijn er support shows verzorgd voor o.a. de release shows van Shaking Godspeed. Mango Zabba’s debuut Live-E.P. is 13 mei online gereleased en hiermee hoopt de band op veel optredens in zowel het binnen- als buitenland totdat ze de studio induiken om een volgende plaat op te nemen!

E.P. staat op Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music and so on…

Spotify: https://open.spotify.com/album/1I4AxXxO3OG4jh96JRKT7R

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VpiyGkX6i4s