Managementdivisie Hedon Productiehuis tekent talentvolle muzikant Naber

In de persoon van Martijn Naber, als muzikant bekend als ‘NABER heeft Hedon Productiehuis de tweede act getekend voor wie het productiehuis managementtaken gaat uitvoeren. Met het uit handen geven van deze taken kan NABER zich volledig gaan richten op het maken van muziek en het verder uitrollen van zijn carrière. Naast zijn werk als producer en multi-instrumentalist is Naber ook onderdeel van de Hedon Beurs band D A R K D A Y S. Het management van NABER komt onder de verantwoording van de ervaren manager Carlos Arango. 

NABER is niet de eerste artiest voor wie het management onder de verantwoordelijkheid van Hedon Productiehuis komt te vallen. Eerder dit jaar werd de samenwerking tussen Hedon Productiehuis en NONCHELANGE al beklonken. Carlos Arango namens Hedon Productiehuis verantwoordelijk als manager van Naber: ‘ik kijk heel erg uit naar deze samenwerking, jaren geleden kwam NABER via het project Nieuwe Elektronische Waar al op mijn radar en zag ik het waanzinnige talent van deze multi-instrumentalist en producer. Nu is daar dan het moment om zijn carrière verder uit te bouwen onder de vlag van Hedon Productiehuis’.

Foto: Stefan Lukassen

De Nieuwe Keuken
Om dit heugelijke nieuws te vieren heeft Hedon samen met De Nieuwe Keuken en NABER een mooie samenwerking opgezet. Op vrijdag 18 december en zaterdag 19 december is het weer mogelijk om een vegetarische borrel box af te halen bij De Nieuwe Keuken aan het Assendorperplein 9 naast heerlijke culinaire verrassingen tref je ook een door NABER  geselecteerde muzikale verrassing. Vanaf woensdag 16 december is het mogelijk om je vegetarische borrel box te bestellen via de website van De Nieuwe Keuken.