Magnetic Spacemen naar de IJssel Stroomt Over

OP ZONDAG 18 DECEMBER WORDT DE IJSSEL STROOMT OVER GEORGANISEERD IN METROPOOL HENGELO. IN TOTAAL 10 BANDS ZULLEN OPTREDEN, DE DERDE ACT DIE WE BEKEND MAKEN IS: MAGNETIC SPACEMEN! 

3-magnetic-spacemen-promo-800Een nieuwe jonge rauwe garagerockband met een super energieke show, klaar om de wereld te veroveren!
De band is opgericht in mei 2014 in het oefenhok achter het huis van bassist / zanger Sam (17 JR) in Tuk. Magnetic Spacemen is geïnspireerd door bands als The Hives, OFF!, Together PANGEA en The Who.

Alle clichés aangaande een jonge garage/punkrock band kunnen uit de kast worden getrokken. En dat geeft helemaal niks. Magnetic Spacemen is een voorbeeld voor menig beginnende band qua enthousiasme en stageperformance.

De band is in april 2015 reeds mee op clubtour geweest met John Coffey en heeft daarnaast al heel wat vette shows gedaan, o.a. als support van Peter Pan Speedrock, John Coffey, Nashville Pussy (USA), Together PANGEA (USA) Afgelopen zomer werden er ook een paar retevette festivals bespeeld, waaronder; Bevrijdingsfestival, Stone Rock en Zwarte Cross Festival!

Voor 2016 is de band Hedon band en zal worden ondersteunt door Hedon, Zwolle het komende jaar. Daarnaast werd de band dit jaar geselecteerd voor de Popronde 2016 en is net hun debuutalbum verschenen op CD en Vinyl (okt 2016)! Magnetic Spacemen is klaar voor het (nieuwe) avontuur!!

Website