Magnetic Spacemen genomineerd voor Popprijs Overijssel

2 april wordt tijdens het Booster festival de POPPRIJS OVERIJSSEL uitgereikt. Wij stellen alle genomineerden deze week aan je voor:

➜ Hedon Zwolle nomineert MAGNETIC SPACEMEN

Erik Delobel (Programmeur Hedon) over hun keuze: “Een nieuwe jonge rauwe garagerockband met een super energieke show, klaar om de wereld te veroveren! De band is opgericht in mei 2013 in het oefenhok achter het huis van bassist / zanger Sam in Tuk. Vanaf toen hebben ze een boel nummers geschreven geïnspireerd op bands als The HivesOFF!together PANGEA en The Who. Ze hebben al op diverse festivals en podia gespeeld zoals Hedon Zwolle, Pedro Pico Pop, Vera Groningen en nog veel meer! De band heeft ook al supports gedaan voor bands als; John Coffeypeter pan speedrockElectric Eel Shock en White Cowbell Oklahoma. In 2016 ontvangt The Magnetic Spacemen de Hedon beurs waarbij de band ondersteunt wordt zowel financieel als inhoudelijk.

➜ Nadat alle genomineerden (7 stuks in totaal) zijn voorgesteld is er een online stemronde. Deze stemmen wegen mee in het uiteindelijk juryrapport.