Maak kennis met onze nieuwe coördinator!

Per 1 juli verwelkomt Poppunt Overijssel haar nieuwe coördinator: Semoira Stomp. Sinds het vertrek van voorganger Harold de Boer is de organisatie een paar weken onder leiding geweest van Lisanne Sinnema als interim coördinator, die nu het stokje overdraagt aan het nieuwe gezicht van Poppunt Overijssel. 

Semoira Stomp

Semoira is al een paar jaar werkzaam als freelance organisator in de muziek- en cultuurwereld. Je kunt haar bijvoorbeeld kennen van haar werk als producent en organisator bij Kattegat, (tour)manager bij team NABER of als producent bij BRUT, Deventer.

‘’De afgelopen jaren heb ik met veel plezier ervaren hoe krachtig en samenwerkend de Overijsselse muziekindustrie is. Als nieuwe coördinator van Poppunt Overijssel kijk ik ernaar uit om hieraan bij te dragen en samen de ambities verder te realiseren.’’

Kennis maken

Ben je benieuwd wat Semoira en Poppunt Overijssel voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens kennis maken? Stuur een mailtje naar semoira@poppuntoverijssel.nl om contact op te nemen. 

Het bestuur en alle teamleden van Poppunt Overijssel kijken samen met de Overijsselse kernpodia uit naar een leuke en productieve samenwerking met Semoira!