Maak je eigen bandprofiel aan op poppuntoverijssel.nl


Vanaf nu is het mogelijk voor bands uit Overijssel om een profiel aan te maken op de website van Poppunt Overijssel. Wij willen hiermee de komende tijd een overzicht maken van al het muzikaal talent wat in onze provincie actief is. Daarnaast zullen de vier kernpodia (Hedon, Metropool, het Burgerweeshuis en Atak) de informatie op deze website inzetten voor het scouten van (nieuw) talent.

Een profiel aanmaken is simpel. Ga naar onze aanmeldpagina en laat je gegevens achter. Nadat wij het profiel goedgekeurd hebben kan je als laatste stap kan je een foto toevoegen. Vervolgens kan je met je eigen account inloggen, en zelf je profiel updaten als er bijvoorbeeld een nieuwe persfoto of biografie beschikbaar is. Zo blijft de informatie altijd actueel.

Het bestuur van Poppunt Overijssel wordt sinds 1 januari 2017 gevormd door de vier Overijsselse kernpodia. Gezamenlijk hebben wij als doel om popmuziek in Overijssel zichtbaarder te maken, diverse activiteiten te organiseren en het netwerk in Overijssel zichtbaar te maken. Het maken van een overzicht van Overijssels talent is daarbij één van onze speerpunten.