Lovers & Lions presenteren The Nashville Sessions

Op 29 mei presenteert Americana/country trio Lovers & Lions een show in het teken van hun reis naar Nashville. Maak uit eerste hand de avonturen van de band mee, verteld door anekdotes, documentaire beelden en uiteraard de – in Nashville geschreven – muziek. Ditmaal voor het eerst met band!

Nashville
Lovers & Lions is een americana-country trio met een randje folk, die hun harmonieën vanuit ‘three chords and the truth’ hebben opgebouwd. Hun sound is een mix van The Common Linnets, The Staves en Crosby, Stills & Nash. Het trio, bestaande uit Hester Kirkels, Leroy Helledoorn & Rosalie Meijer, ontmoette elkaar tijdens hun studies aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. In het najaar begonnen de drie aan het grootste muzikale avontuur van hun leven. Met behulp van crowdfunding vertrokken ze voor zes weken naar The City of Music: Nashville, Tennessee. Om nieuwe nummers te schrijven, oude te herschrijven en deze daar met muzikanten op podiums en in studio’s te toetsen.

EP
De ervaringen, geuren en geluiden van Nashville zitten nog in hun systeem. Op woensdagavond 29 mei wordt het harde werken beloond: dan presenteert Lovers & Lions haar in Nashville opgenomen EP en is deze ook te koop. Hun avonturen legden ze vast op beeld: waar zij gingen, ging de camera mee. Deze avond is voorlopig de enige kans om deze beelden te zien!

Stap in de Lovers & Lions pickup truck en reis mee langs de Yackland Studio, Whiskey Jam en het Bluebird Café.

Datum: 29 mei 2019
Deuren open: 20:45
Start show: 21:00
Concordia Theater, Oude Markt

Kaartjes voor de show zijn te koop op www.concordia.nl