Lotta Rasva (Get Jealous) wint Paul Smits Award

Tijdens het jaarlijkse eindfeest van de Popronde wordt traditiegetrouw de Paul Smits Award uitgereikt aan de meest favoriete performer van de Popronde bezoekers. Dit jaar gaat Lotta Rasva van Get Jealous er met de prijzen vandoor. Zij volgt hiermee Milaisa Breeveld van A Mili op die de prijs in 2018 won.

De komende dagen doet Get Jealous mee aan het project Songcamp. Tijdens Songcamp creëren we (Hedon, Burgerweeshuis, Metropool & Poppunt Overijssel) een bubbel voor vier Overijsselse bands om zich drie dagen lang volledig op hun act te kunnen focussen. Songcamp wordt afgetrapt met een gratis showcase in Hedon Zwolle. Naast Get Jealous doen ook Boogie Monster, Zehra en Nonchelange mee aan het project.

Over de Paul Smits Award:
Paul Smits heeft veel betekend voor Stiching Popwaarts, en dus Popronde. Hij was vanaf de begindagen betrokken en werd in het bestuur gezien als ‘het hart’, Paul had een grote liefde voor talentontwikkeling en live muziek. Paul was een markant persoon, zijn paarsgeverfde snor en sik waren zijn handelsmerk. In die geest is de Paul Smits Award dé prijs voor de favoriete performer van het publiek, degene met de beste podiumuitstraling en performance.

In iedere stad kan worden gestemd bij de Popronde infostand, te vinden op een centraal punt in de stad. Stembiljetten zijn te vinden in de programmaboekjes, of af te halen bij de infostand. De Paul Smits Award wordt ieder jaar uitgereikt op Popronde Amsterdam, het grootse eindfeest.