‘Live Beast’ winnaar Gradus zit thuis met Golden Ticket

Gradus, winnaar van het Live Beast From the East Golden Ticket, is nog lang niet klaar met shows bezoeken maar wat was het de afgelopen tijd genieten geblazen! 

Welke shows heeft ‘Live Beast From The East‘ winnaar Gradus tot nu toe allemaal bezocht? We vroegen het Gradus.

Een fantastische band uit Canada (Close Talker) waar we nog nooit van gehoord hadden, een hardstyle pianist met ensemble en een kolkende afterparty en The Doors Alive die bijna niet te onderscheiden was van de echte Jim Morrison. En tussendoor lekker meezingen met Van Dik Hout (zoals “Stil in mij”) en genieten van prachtige nummers van Trijntje Oosterhuis. Lekker dansen bij Vroegzat en Zeroes Heroes. En dan ook nog eens onze steeds terugkerende favoriet Deep in Hedon afgewisseld met Nachtparlement in het Burgerweeshuis.

Een greep uit de optredens, die wij hebben mogen ervaren, dankzij de ‘Live Beast From The East’ prijs. Gradus: “En dan hebben we nog lang niet alles genoemd. Soms wisten we van gekkigheid niet waar we voor moesten kiezen“.

En toen kwam het coronavirus
En plotseling was het voorbij. Van de ene op de andere dag, al zagen we het al wel aankomen: Corona. Wat een vreselijk virus.

Die avond (12 maart 2020) zouden we naar Comedy Night gaan. We hadden er enorm veel zin in, want de vorige keer (enkele maanden eerder) hadden we ons helemaal suf gelachen. Maar toen was er die persconferentie, en even later de mail van Hedon: het gaat niet door. En verschillende mails erachteraan met afgelastingen, waar we al kaarten voor hadden. Maar niet snel daarna ook goed nieuws: de optredens zijn verplaatst. En die mogen we nog bezoeken!

We stay-en dus maar safe thuis op dit moment. Geen groot feest op 20 mei, nadat we getrouwd zijn. Maar we kunnen ons ondertussen wel verheugen op een prachtig trouwfeest, zodra het wel kan. En optredens of events van Kosheen, Deep, Rob Dekay, Tabitha, Comedy Night, Propulsive Invites, Kulture Klub XL, Vroeg Zat, Alain Clark, Haevn, De Jeugd van Tegenwoordig, Darlyn, The Bruceband en Jennie Lena. Wat een lijstje hè? En dat alleen al in Zwolle…

Gradus vertelde zijn verhaal in de tussentijd ook aan de Stentor. Dat interview lees je hier.

Live Beast From The East is een samenwerking tussen Poppunt Overijssel, Burgerweeshuis, Hedon, Metropool Hengelo/Enschede en Dauwpop Festival.