Ben jij een ‘Live Beast From The East’ en win je een jaar lang gratis toegang tot de poppodia + Dauwpop?

Wie is Overijssels meest fanatieke concert en festivalganger?

Dat is de vraag waar de podia in de provincie achter willen komen. Wie is een echt ‘Live Beast From The East’? Om het zojuist gestarte clubseizoen in te luiden, lanceren poppodia Burgerweeshuis, Hedon, Metropool en het Dauwpop Festival een actie met een flink prijzenpakket. Het hoogst haalbare is de ‘Golden Ticket’. De winnaar van deze hoofdprijs krijgt het gehele seizoen 2019-2020 toegang tot alle producties van Burgerweeshuis Deventer, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo/Enschede en Dauwpop.  

De poppodia in Overijssel, festival Dauwpop & Poppunt Overijssel hebben de krachten gebundeld om gezamenlijk op zoek te gaan naar dé concert- en festivalganger van de provincie. Diegene die elke week wel bij een concert of festival te vinden is en dus een rasecht live-beast is.  Via een speciaal ingerichte website is het mogelijk voor liefhebbers om zichzelf of zijn/haar vriend op te geven voor de actie. De winnaar gaat het druk krijgen want bij alle deelnemende podia is de agenda dit jaar behoorlijk vol. De keuze is in elk geval groot en daar zijn de samenwerkende podia trots op.

Hamvraag blijft natuurlijk: hoe sleep je die titel in de wacht? Deelnemers kunnen zichzelf of iemand die volgens hun de eretitel verdient opgeven via www.livebeast.nl. Een motivatie is niet per se nodig maar originele deelnames maken een grotere kans op de winst. De grote winnaar wordt op 14 oktober bekend gemaakt via de website en de social media kanalen van de deelnemende organisaties. Naast de Golden Ticket zijn er tal van andere prijzen te winnen,  zoals bijvoorbeeld vrijkaarten voor concerten naar keuze en merchandise-pakketten van de podia en Dauwpop.