Booster Festival 2023: Welke Overijsselse professionals moet jij spreken op 1 april?

Welke mensen uit Overijssel kunnen jou en je act verder helpen?

Op 1 april is het weer zo ver! Hét showcase festival van het oosten van het land tovert Enschede om in een muzikaal walhalla. Op Booster kun je terecht om je nieuwe demo’s te pitchen, te netwerken met andere acts, om masterclasses en panels te volgen én om met professionals te spreken die jou en je act verder kunnen helpen. In dit artikel lees je welke Overijsselse professionals iets voor jou kunnen betekenen.

Kristel Nijs – Talentontwikkelaar bij het Burgerweeshuis

Kristel is talentontwikkelaar bij het Burgerweeshuis in Deventer. Ze coacht artiesten binnen de Burgerbeurs, het ontwikkelingstraject van het Burgerweeshuis. Wil jij met je act mee doen aan de Burgerbeurs? Of wil je een speelplek tijdens Speeldrang? Ga dan bij haar langs tijdens Booster!

Instagram

Yvonne Kuiper – Hedon

Yvonne is programmeur bij Hedon en is altijd op zoek naar artiesten om te programmeren. Zowel voor de programmering van Hedon als het Stadfestival in Zwolle moet je bij haar zijn. Yvonne is ook benieuwd naar je muzikale plannen, dus stap zeker even op haar af!

Frank Satink – Goomah Music & Dauwpop

Frank is eigenaar van het onafhankelijke platenlabel en boekingskantoor Goomah. Het label werkt samen met veel nationale en internationale artiesten waaronder Paceshifters, Vandenberg, Orange Skyline, Sticky Fingers en nog veel meer. Tijdens Booster kun je bij Frank terecht om je muziek te laten horen.

Instagram

Carlos Arango – Hedon Productiehuis

Carlos is Artist manager/Producent op de talent afdeling van Hedon Zwolle. Heb jij je plannen klaar voor je elektronische act of heb je hierin hulp nodig? Klop dan vooral even aan bij Carlos!

Instagram

Nikolai Serda – iGNITE! Music & De Nieuwe Oost

Nikolar is oprichter en mede-eigenaar van iGNITE! Music, een in Amersfoort en Deventer gevestigd boekingskantoor en artist management. iGNITE! heeft een mooi roster aan artiesten in huis zoals de Hardstyle Pianist, Lorrèn, Roos Blufpand en meer. Naast het werken bij iGNITE! is Nikolai ook manager en talentontwikkelaar bij BRUT. Nikolai is opzoek naar verassende crossovers.

Instagram

Freek Ros – Hoe vertaal je je artistieke identiteit naar een lichtshow?

Freek werkt voor zijn eigen bedrijf ”Oplichters” als zelfstandige lichtontwerper voor acts als Wende, De Staat, Altin Gün en Jungle By Night. Tijdens dit panel gaat Freek vertellen over hoe je als artiest je visuele identiteit aanpakt. Aangezien het een steeds belangrijker onderdeel van het live circuit wordt doe je er goed aan om hier langs te gaan. Misschien krijg je inspiratie voor een heel tof lichtplan wat je show naar het volgende level tilt.

Instagram

Naast de Overijsselse professionals komen er managers, boekers, labels, pluggers en nog veel meer interessante mensen vanuit heel Nederland naar Booster toe. Neem een kijkje op de website en tot 1 april in Enschede!