Karel J. Schepers naar Sena Performers POPnl Award

Karel J. Schepers heeft de afgelopen tijd veel van zichzelf laten zien: optredens op onder meer bevrijdingsfestival Overijssel, BOOSTER festival en binnenkort mag hij namens Poppunt Overijssel naar de Melkweg in Amsterdam!

Persbericht:
De veertien afgevaardigde deelnemers van de Sena Performers POPnl Award 2015 zijn bekend. KrakersIJland & The Locomotives, Assorted Travellers, Clear Clamour, De Skaggerz, Fake Billy & The False Prophets, Karel J. Schepers, Playground Zer0, Sarah-Jane, Shaemless, The Homesick , Toycar Taxi , Vikings in Tibet, The Brahms en Les Djinns staan op zaterdag 29 augustus in de Melkweg. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de Sena Performers POPnl Award 2015 wint.

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit een bijdrage van € 5000,- uit het Sena Muziekproductiefonds, optredens en promotiefoto`s. Dit jaar is er voor het eerst ook de Sena Performers Publieksprijs. De favoriete band van het publiek wint een geldbedrag ter waarde van € 3000,- uit het Sena Muziekproductiefonds.

De Sena Performers POPnl Award is uitgegroeid tot een van de grootste bandcompetities van Nederland. Het is echter ook een showcasefestival waar bezoekers in één avond veertien nieuwe, opkomende bands kunnen zien. Een onafhankelijke vakjury, bestaande uit 4 leden en een voorzitter, beoordeelt de deelnemende bands op originaliteit, creativiteit, techniek, podiumpresentatie en toekomstverwachting. De Award is onderdeel van de Amsterdamse Uitmarkt.