Kaartverkoop Fields of Joy 2017 gestart en eerste namen bekend

FOJ Fotolijstje_NielsonTijdens deze frisse winterdagen zal een zomers festival wel het laatste zijn waar je aan zal denken. Toch is dit voor ons de bitterzoete realiteit want de voorbereidingen van Fields of Joy 2017 zijn al in volle gang. Onze derde editie vindt plaats op zaterdag 22 juli aan Het Hulsbeek in Oldenzaal en belooft een zinderend spektakel te worden! De voorverkoop start op zaterdag 28 januari om 12:00.

Nielson en Ali B bevestigd
Een feestelijke opening is niet compleet zonder spectaculaire onthulling. Jullie willen namen? Dan krijgen jullie namen!

Weet je wat het is? Een 27-jarige singer-songwriter en een verrukkelijke verzameling hits op zijn naam. Hij luistert naar de naam Nielson en komt op 22 juli naar het Hulsbeek!

Hij maakt muziek, is te zien in het theater en maakt televisieprogramma’s. Hij is een multi-talent met Marokkaanse roots en coach in The Voice. Ali B komt naar #FoJ17!

Met de set van het DJ-collectief Classic maak je een tintelende tijdreis door de 70’s, 80’s, 90’s en vroege jaren 2000. Deze muzikale golf van nostalgie zorgt gegarandeerd voor losse heupen en foute danspasjes.

Hij draaide platen tijdens Fields of Joy 2015 en 2016 van het begin tot het eind. Geen minuut van Fields of Joy ging voorbij zonder DJ Dr. Anders en ook in 2017 is onze recordhouder erbij!

Fields of Joy Festival
Fields of Joy Festival kenmerkt zich door good vibes, good food & good music en vindt plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Dit recreatiegebied kenmerkt zich door zijn natuurlijke schoonheid en diversiteit en is dan ook de perfecte setting voor een lekker feestje. De diverse podia en tenten bevinden zich op glooiende grasweides omringd door witte stranden en hoge bomen. Het complete terrein is omgeven door water. Het is er werkelijk waar prachtig! Nadat de organisatie zich over de schitterende aankleding van het terrein heeft ontfermd wil je nooit meer weg.

Het muziekaanbod is met ruim 70 acts, verspreid over 8 verschillende fields, zeer gevarieerd. Zo kun je even terug in de tijd met hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, of gewoon lekker losgaan op de heerlijke beats van de hiphop. De beter bands en aanstormende talenten van de rockmuziek vind je ook terug op de glooiende grasweides van het Hulsbeek. Ook house, funk & R&B zijn present. Het kan allemaal op Fields of Joy Festival!

Een brede variatie aan foodtrucks zorgt ervoor dat je geen honger zult krijgen en je lekkere trek op allerlei manieren kunt stillen. Met je blote voeten in het warme zand kun je van begin tot eind zorgeloos genieten van ijskoude drankjes en verschillende culinaire hoogstandjes. Want Fields of Joy Festival is vooral ook erg lekker!

Vroege vogels en grote groepen
Om de snelle beslissers te belonen hebben wij Early Bird tickets in de aanbieding. Deze kosten slechts 32 euro. Dat is 7 euro minder dan de reguliere prijs. Met een grote groep naar Fields of Joy? Bestel dan met zijn allen! Wanneer je 10 tickets bestelt dan is de elfde helemaal gratis. Deze groepskorting komt bovenop het vroege vogel voordeel. Tot slot kunnen kinderen extra voordelig mee.

Wat hieraan vooraf ging
Na het debuut met 5200 bezoekers en een tweede editie met 7700 bezoekers willen we blijven groeien, zonder de kleinschalige gemoedelijkheid te verliezen. Onze derde editie moet Fields of Joy definitief op de festivalkaart van Nederland zetten. Verwacht een typisch Twents evenement met een zomerse sfeer en een spetterende allure in een groene omgeving.