Jarlentji op de Overijsselse Ambassade 2023

In 2023 keert de Overijsselse Ambassade terug zoals we hem het liefst zien. Een veilige haven in hartje Groningen vol vitamines, gezellige borrels en vooral een greep uit het beste dat Overijssel muzikaal te bieden heeft. Tijdens het weekend van Eurosonic slaan Poppunt Overijssel en The Smooth Brothers de handen ineen om live-muziek en smoothies na 2 jaar eindelijk weer te kunnen herenigen.

Vol trots mogen we de eerste naam bekend maken! Powered by Metropool komt Jarlentji langs om haar geluid ten gehore te brengen!

Jarlentji (16:00 – 16:25)

Opkomende artiest Jarlentji uit Enschede maakt genre fuserende RnB met een futuristisch randje. Ze is songwriter, zangeres en producer en maakt haar tracks volledig zelf. Van jongs af aan werd ze beïnvloed door vele muzikale stijlen en ontwikkelde daarnaast, mede door haar vader die professioneel drummer en fusion muzikant is, een grote passie voor groove en ritme. Dit resulteerde, naast het schrijven van haar eigen nummers, in het produceren van haar eigen beats. Haar zwoele stemgeluid, introspectieve teksten en krachtige ritmiek maken het tot een eigen sound die R&B, Electronic en Pop samenbrengt. Met inspiratiebronnen als Michael Jackson, FKA Twigs, Pharrell en Kanye West, wil Jarlentji als multi-gedisciplineerde artiest al haar talenten exploreren.

Meer namen volgen! Niet bekend met de Overijsselse Ambassade? Lees hier meer!