Jaarlijst 2021 – Anniek Kamerink

We hebben verschillende mensen uit de Overijsselse muziekindustrie gevraagd om hun muzikale jaarlijstje van 2021 in te leveren bij Poppunt Overijssel. In een jaar met weinig fysieke shows is er wel veel muziek uitgebracht. Wat zijn de favoriete releases van Anniek Kamerink, marketeer bij poppodium Metropool?

Wie is Anniek?

Hi, ik ben Anniek en ik werk als Marketeer bij Metropool. Na een aantal jaar in het westen te hebben gewoond, ben ik vorig jaar terugverhuisd naar mijn geboortestad Enschede. Voor Metropool ben ik Communicatiemanager bij GRAP (Groepen Raad Amsterdamse Popmuziek) geweest en heb ik op de marketingafdeling bij MOJO Concerts gewerkt. Bij Metropool houd ik mij bezig met de marketingplanning van alle events.

Welk Overijssels talent tip je?

Graag zou ik de band Tricklebolt willen tippen. Leuke muziek, goede band, zeker ook live! Ik heb ze een keer de hele tent zien platspelen tijdens de Popronde. Daarnaast vind ik het heel tof dat ze niet stil hebben gezeten tijdens de corona periode, maar bezig zijn geweest met Drive-in concerten. 

Top 5 albums van 2021

Balthazar – Sand

Son Mieux – The Mustard Seed 


Snelle – Lars

 WIES – Het Is Een WIES


Goldband – Betaalbare Romantiek