Inschrijvingen voor Nieuwe Elektronische Waar 2020 zijn geopend!

Tot en met 28 november kunnen producers uit Oost-Nederland zich aanmelden voor een jaar lang persoonlijke begeleiding. 

Producers die hun eigen muziek maken kunnen hun hart ophalen: de inschrijving voor NEW 2020 is namelijk zojuist geopend. Exact één maand hebben producers uit Oost-Nederland de tijd om hun beste track opsturen naar het belangrijkste talentontwikkelingsproject voor elektronische muziek van Oost-Nederland. Nadat de inschrijving gesloten wordt, zal een vakjury – bestaande uit o.a. programmeurs, labelbazen en producers – zich buigen over de inzendingen vanuit waar een selectie van 10 tracks gemaakt zal worden. De breinen achter deze stukken zullen de koppen vormen van de NEW-selectie in 2020 en kunnen zich opmaken voor een jaar intensieve begeleiding op het gebied van produceren, maar ook het werken aan live-shows en de zakelijke kant van het muzikantenbestaan. 

Over Nieuw Elektronisch Waar
NEW selecteert elk jaar tien talentvolle producers om ze te helpen hun droom te verwezenlijken. NEW en haar partners helpen je met hun kennis, netwerk, festivals en podia op weg in de wereld van de elektronische muziek zoals jij dat wilt. Dat doen we door je ingezonden track digitaal te releasen, door je te koppelen aan een coach en door je op sleeptouw te nemen langs podia en programmeurs.

Inschrijven NEW 2020
Inschrijven voor de NEW selectie kan van 28 oktober t/m 28 november via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve uitslag volgt begin februari. 

NEW 2020

Songcamp Poppunt Overijssel x NEW
Wie weet ga jij volgend jaar mee op het Songcamp georganiseerd door Poppunt Overijssel x NEW. Voor een impressie van Songcamp 2019 bekijk je de onderstaande video.

https://www.facebook.com/NieuweElectronischeWaar/videos/589532605122639/

NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost pop en de poppodia Burgerweeshuis Deventer en Doornroosje Nijmegen

Samenwerkingspartners:  Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Luxor Live Arnhem, Studio Wonder, ArtEZ conservatorium, Booster Festival, De Perifeer, Koek FM.