Inschrijving Popronde 2015 geopend

De Popronde 2014 zit er nog maar net op of nieuwe, talentvolle acts kunnen zich al inschrijven voor de editie van komend jaar. Zij hebben tot 1 maart 2015 te tijd om zich in te schrijven. Een deskundige jury kiest hieruit 120 bands die in het najaar zullen toeren door heel Nederland.

De Popronde wordt ieder jaar groter, afgelopen jaar reisde de geselecteerde acts in tien weken langs 31 verschillende podia door het hele land. Voor talentvolle Nederlandse bands is het festival een kans om toerervaring op te doen en een breder publiek te bereiken. Uit de inschrijvingen worden 120 acts gekozen om mee te doen. De selectie wordt gemaakt door een jury van muziekdeskundigen van o.a. OOR, DWDD, 3FM, 3voor12 en PinguinRadio.

Dat de Popronde veel successen voort weet te brengen, is inmiddels wel bewezen. Artiesten als Blaudzun, Chef’s Special, De Staat en Racoon zijn voorbeelden van acts die voor hun doorbraak meereisden met de muziekkaravaan.

Wil je meedoen aan de Popronde 2015? Meld je dan tot 1 maart aan via deze website. Alle muziekstijlen zijn welkom. De selectie van 2015 wordt op 1 mei bekendgemaakt.