Inschrijving Nieuwe Electronische Waar 2021 geopend

Van 12 november tot 3 december kunnen producers uit Oost-Nederland zich aanmelden voor een jaar lang persoonlijke begeleiding bij Nieuwe Electronische Waar.

Producers die eigen muziek maken kunnen hun hart ophalen: de inschrijving voor NEW 2021 is zojuist geopend! Exact één maand hebben Oost-Nederlandse producers de tijd om hun beste track op te sturen naar het belangrijkste talentontwikkelingstraject voor elektronische muziek van Oost Nederland. Bij NEW kunnen producers een jaar verwachten vol met passende begeleiding op het gebied van productie, het neerzetten van een liveshow, de business kant van het muzikanten bestaan en waar er verder behoefte aan is. New is voor alle producers, jong en oud, man en rvouw en alle genres.

Selectie NEW
De selectie van 10 tracks wordt besloten door een gevarieerde vakjury bestaand uit producers, labelbazen, programmeurs, en meer, die zich zullen buigen over de inzendingen. De masterminds achter deze 10 tracks zullen de nieuwe selectie vormen voor de 15e editie van NEW. 

Inschrijven  
Inschrijven voor de NEW selectie kan van 12 november tot en met 3 december via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve selectie wordt begin februari 2021 bekend gemaakt. Aanmeldingen krijgen persoonlijk bericht.

Over Nieuwe Electronische Waar
NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost pop en de poppodia Burgerweeshuis Deventer en Doornroosje Nijmegen.

Samenwerkingspartners: Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Studio Wonder, ArtEZ conservatorium, Booster Festival, De Perifeer en Koek FM.