Hedon Productiehuis zoekt muzikaal talent

Hedon AuditiesHet Hedon Productiehuis is op zoek naar muzikaal talent uit de regio waarmee een nieuwe band kan worden samengesteld. Deze formatie zal, onder intensieve begeleiding van professionals uit het werkveld, de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen tot band die meedoet in de landelijke top. Talentvolle muzikanten, zangers en zangeressen uit de omgeving van Zwolle kunnen zich tot 22 maart aanmelden voor de audities die plaats vinden op 22 april in poppodium Hedon.

Het productiehuis binnen Hedon is ervan overtuigd dat er nog veel muzikaal talent te vinden is in de regio. Er wordt dan ook breed ingezet en iedereen ouder dan 16 jaar met een muzikaal talent kan zich aanmelden. De talenten worden tijdens de audities beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit producer Guido Aalbers, de ‘Artists in Residence’ van het productiehuis, programmeur Erik Delobel en directeur Anne Riemersma van Hedon. Hierbij wordt onder andere gelet op muzikaliteit, performance, professionaliteit en houding.

De uiteindelijk samengestelde band wordt intensief gecoacht door Bertolf, Rico (o.a. Opgezwolle), Seb Dokman (Paceshifters) en Judith van der Klip (violiste). Deze Artists in Residence zijn de drijvende krachten achter het Hedon productiehuis en zullen ondersteunen bij zaken zoals bijvoorbeeld het schrijven, uitbrengen en vermarkten van nieuwe, eigen muziek. Daarnaast kan de formatie gebruik maken van de ruimtes en diverse faciliteiten die Hedon te bieden heeft.

Talenten die mee willen doen met de audities kunnen zich tot 22 maart inschrijven via www.hedon- zwolle.nl/audities. Na 22 maart wordt een selectie gemaakt van kandidaten die worden uitgenodigd om auditie te doen.