Hedon Productiehuis start managementtak en tekent Nonchelange

v.l.n.r. Erik Delobel (programmeur Hedon), Nonchelange, Carlos Arango (Hedon Productiehuis en Anne Riemersma (directeur Hedon). Foto door Lumen Lineas

Met het ondertekenen van een managementcontract door muzikant Nonchelange heeft Hedon Productiehuis de eerste act in huis van hun nieuw opgerichte managementdivisie. Met de oprichting van hun eigen managementdivisie komt een grote wens van Hedon Productiehuis uit en kunnen ze de artiesten nog beter begeleiden met belangrijke stappen binnen hun carrière.

De elektronische muzikant Nonchelange is de eerste artiest die gebruik gaat maken van deze nieuwe tak onder Hedon Productiehuis die beheerd zal worden door de ervaren manager en Hedon Productiehuis medewerker Carlos Arango. ‘We hebben binnen Hedon ontzettend veel kennis in huis en kunnen deze nu volledig inzetten voor het begeleiden van onze eigen artiesten. Hedon is een instituut en bestaat sinds 1973, in al die jaren zijn prachtige dingen gebeurt en ik ben erg trots om met de managementdivisie een nieuwe stap aan de geschiedenis van Hedon toe te voegen.’ aldus Arango.

Achter de artiestennaam Nonchelange gaat de muzikant Maarten Hutman schuil. Hutman is een talentvolle muzikant en producer die opgroeide in Ommen. Op 31 januari bracht Nonchelange in eigen beheer de nieuwe single Symptomen uit. Nonchelange was o.a. te zien op de Overijsselse Ambassade tijdens Eurosonic-Noorderslag in Groningen en tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle.