Hedon Productiehuis presenteert vier talentvolle Acts met een Hedon Beurs

Hedon Productiehuis maakt deze week de acts bekend die dit jaar ondersteuning krijgen in de vorm van een Hedon Beurs. Met de bekendmaking van Joey’s Midnight Club vandaag zijn alle artiesten bekend. Naast Joey’s Midnight Club ontvangen ook Cloudsurfers, Hiigo en Frodeau & Milan een Hedon Beurs. Met deze beurs probeert Hedon talentvolle acts een extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke top. De geselecteerde bands worden tijdens het beurstraject intensief begeleid door verschillende professionals.

Naast een geldbedrag beschikbaar als beurs kunnen de artiesten ook gebruik maken van alle faciliteiten en expertise die het Zwolse poppodium te bieden heeft. Hedon Productiehuis is een eigen innovatief productiehuis dat zich richt op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Met een Hedon Beurs wil Hedon een bijdrage leveren om ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te kunnen zien. In het verleden kregen bands als The Cool Quest, Paceshifters, Micah & Julia en Nonchelange al een Hedon Beurs waarmee ze de stap naar de landelijke top konden maken.

Cloudsurfers: “We zijn als band best veel gegroeid qua following en het is nu dus zaak om alles naar een hoger level te tillen qua release en liveshow, ook omdat we nu samenwerken met een boeker. De Hedon Beurs geeft ons een fijne plek en de tijd en ruimte om daaraan te werken” aldus de kersverse Hedon Beurs band. Het duo Frodeau en Milan bestaande uit een rapper en producer: “We gaan de Hedon Beurs gebruiken om onze aankomende EP te maken waarbij wij ook vol gaan inzetten op PR en coaching en het professionaliseren van de act. We kunnen de beurs mooi gebruiken voor de volgende stap en Hedon kan ons daar goed bij helpen”.

De Nederlandstalige indiepop band Hiigo: ““We zijn ontzettend blij dat wij in samenwerking met Hedon onze nederpopsound verder door mogen ontwikkelen. Met hulp van het Hedon Productiehuis werken we komend jaar toe naar het opnemen van ons debuutalbum en hopen we Zwolle kennis te laten maken met ons verhaal.” Ook Joey’s Midnight Club heeft met de Hedon Beurs een duidelijk doel voor ogen: “Wij gaan de Hedon Beurs inzetten voor de juiste promotie van onze eerste EP: Join The Club. De meerwaarde is dat wij in onze ideeën nu nog vrijer kunnen zijn omdat we via de Hedon beurs makkelijker onze visie kunnen realiseren.

Frodeau & Milan
Joey’s Midnight Club
Cloudsurfers
Hiigo