Hedon Productiehuis komt met online edities van Hedon Academy

Door de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de GGD is het momenteel niet mogelijk om openbare edities van Hedon Academy te organiseren. Daarom heeft het Hedon Productiehuis besloten om online edities van Hedon Academy te organiseren via de website van Hedon Productiehuis. De eerste edities van Hedon Academy Online is op dinsdag 21 april vanaf 20:00 uur en openbaar voor alle belangstellenden te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live.

Moderator Judith van der Klip gaat voor de eerste editie van Hedon Academy Online in gesprek met Harold de Boer, coördinator van Poppunt Overijssel. De maatregelen die de overheid op advies van het RIVM heeft genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben een enorme impact op artiesten. Van het ene op het andere moment staan bijna alle activiteiten stil. Hoe kan een artiest inspelen op deze verandering? Harold en Judith voorzien van de nodige informatie om deze crisis door te komen. Daarnaast is er via een chat ruimte om live je vragen te stellen.

De komende periode zal er bijna wekelijks een online editie van Hedon Academy worden gehouden. De eerste editie is op 21 april, verder is er al invulling voor edities op 28 april, 12 mei, 19 mei en 26 mei. Uiteraard houden we de laatste ontwikkelingen en richtlijnen met betrekking tot Covid-19 uitvoerig in de gaten en passen al dan niet de sprekers hier op aan. De streams vanuit Hedon Productiehuis zijn te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live en zijn gratis te bekijken.

Hedon Academy
Het Hedon Productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekindustrie ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten.


Hedon Academy Online met Harold de Boer

Stream                        : http://www.hedonproductiehuis.nl/live

Wanneer                     : Dinsdag 21 april    

Aanvang                     : 20:00 uur


Fotograaf foto bij item: Carry Premsela